.

.

Monday, January 19, 2009

New Model Honda City

Honda



lets drink 1st


aku ngan my hubby plan nak tambah lagi satu keter...hehehe planning nyer honda city yang latest nyer model ni...smalam aku n bugs pi la test drive...


ma hubby yang tak sabar nak test New Model of Honda City

Fuhhhhhh..... best giler and terasa macam kerete yang pandu driver bukan driver pandu keter..hahahhah sungguh best la keter tue..tapi lambat plak dapat..kene tunggu paling kurang 2 month la...

Takper2..kalu ader rezeki dapat la keter tue ngan cepat...TUNGGUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!

4 comments:

-LaDy rAzOr- said...

wahhhh..
patu jgn luper angkut aku bwk jenjalan skalik ek!
ekekkeee...

Reflisia said...

eh bukan ko jerk...si andy pun aku angkut skali..bapak andy pun aku heret sekali..
heehhehe
insyaAllah kalu rezeki lebih dapatlah kita sesama naik keter tue

AmmyLo said...

masz,leh tumpang,bwk g picnic nanti yek...
hihihihihih.
tak sabr...

Reflisia said...

ok ammy jgn wisau...kita masuk track pun boleh...
hehehehhe