.

.

Saturday, January 31, 2009

Suzzane's Diaries For Nicholas

Sedih sangat movie ni macam dalam buku citer dier juga...pagi tadi bangun tido trus aku on TV and ader plak movie ni kat channel Star Movies...aku penah baca buku ni tahun 2003 and masih segar dalam ingatan aku citer ni...memang sedih sangat...masa aku baca buku ni aku teresak-esak menangis and tgk movie pun sama...sian mama nicholas...hukhukhuk..untuk ibu2 n bakal ibu tgk la citer ni..sedih sangat bagi aku...tapi org lain aku tak pasti akan perasaan mereka..

No comments: