.

.

Tuesday, March 31, 2009

Urat Pinggang ku

Semalam aku MC. Sakit belakang aku ni lain macam jer sampai nak bangun pagi pun susah. terpaksa juga aku MC. Dalam kul 11 husband aku balik dari opis dier jer n aku pun diajak ke klinik. Smpai jer klinik kosong and aku jer lah pesakit masa tue..nasib baik tak ramai org. tapi lambat juga la nak jumpa doc. almost 30 minutes aku tunggu baru dapat jumpa doctor. erm setelah dah buat check up semua alhamdulillah tulang belakang aku ok cuma urat jer yang tegang katanyer. aku risau juga takut2 tulang belakang terseliuh atau tergelincir. Alhamdulillah tak teruk sangat cuma aku banyak berehat and perlu duduk dan berkerja dalam posture badan yang betul. Arini bangun pagi dah ok..alhamdulillah..

No comments: