.

.

Monday, April 20, 2009

Beriani Gam Batu Pahat


Puas mencari beriani gam sedap finally my family in law n me makan kat lebuh silikon kat uniten. WELCOME TO BERIANI GAM JOHOR....Aduhhhh manis bangat segala lauknyer. Lauk kambing yang ku pilih manis sekali...kalu aku org kelantan aku bleh terima ini pure kedah weh...aku rasa org Johor pun pangkah manis2 ni...tapi ntah ramai gak kat kedai nasi beriani ni..seluruh ahli keluarga ku memang semua keep komplen start jer rasa sampai abis makan la..Korang kalu rasa nak makan nasi beriani avoid la pg makan kat situ..kedai dier akan nampak kalu otw to putrajaya kalu from bangi tue..

No comments: