.

.

Tuesday, April 28, 2009

Over the weekend - Paintball


1st timer or begginer player..itulah bleh aku ungkapkan tuk aku, my hubby & my lil bro. kami bertiga join paintball game anjuran opis aku last weekend. yang pastinyer sangat enjoyed and fun giler. mengah, semput, sakit, n seronok semua ader. macam counter strike pun ader rasanyer. aku plak kene pellet bound kat kepala..aduhhh sampai arini tak hilang sakitnyer.tapi alhamdulillah takder paper n takder la yang berdarah cam org lain. Si Adie, kapten aku siap berdarah badan lagi. tapi game yang menyeronokkan itu buat group aku menang and hubby nyer group dapat 2nd place. herewith attach the picha...ooopss ma picha takder plak kat camera ni but korang leh view ma hubby picha dulu..ma picha kat camera dak opis (kak Odd).

No comments: