.

.

Thursday, May 21, 2009

Dinner

Last sunday nite, my uncle and family comeover to my house. Yeah..before dier balik Sudan akhirnya datang juga ke teratak kota aku..hahhaha..Malam tue semua cousinku (anak pakngah n makngah) datang n dinner kat umahku..
yang paling best si suami plak yang masak. menu dier simple but menarik n yang paling penting sangat sedap..hehehhe dapat pujian tue. antara menunyer ialah
1. Mee udang (bugs masak)
2. Tauhu Sumbat n Kuah kacang (Bugs masak)
3. Puding roti ( aku masak)

hehehheheheh...nampak macam aku ni tak pandai masak jer kan..hahahha yang pasti si suami yang hebat dalam masakan...

p/s: tak sempat nak snap the menu la..later la kalu ader lagi makan2 aku akan snap n upload kat blog ni...

No comments: