.

.

Tuesday, June 30, 2009

Anakku


Sekarang ni teruja jer tgk baju baby, barangan baby, rasa macam nak jer beli..bak kata husbandku tak yah la lagi..pregnant pun belum ader hati nak beli barang2 baby..

kalu jejalan kat kids depart jer mula lah berangan nak beli stroller la, car seat la..aduihhhhhh ni nampaknyer dah tak sabar nak dapat baby ni. Ish erm comel2 plak baju2 baby ni tau...

Baby mommy, sabar eak..nanti mommy belikan untuk baby k..

3 comments:

Mea Myra said...

hala halalalala.... cepat2 eh laling... pastu bleh join i p shopping barang baby...=p..*seriously bile da ade baby tetiap bulan nk shopping barang2 diorang.. kite x shopping pun x pe janji puas hati tgk baby kite banyak barang..*

Reflisia said...

i yang takder baby pun terkinja2 nak shopping barang baby...inikan pula yang dah ader baby..hehhehe

-LaDy rAzOr- said...

aku doakan ko cepat2 ada isi...
aminnnnnnnnnnnnn.............