.

.

Saturday, June 20, 2009

Arghhhh..penatnyer

Benda paling tak suka bila fikir nak pindah umah ni...aduhh nasib baik la aku kejer ngan gomen kat putrajaya..kalu kat kl jangan harap la aku nak pindah randah ni....

Rumah pun tak dapat lagi..harini baru nak pi tgk rumah yang sesuai la tuk aku n en Bugs ni...

Kawasan yang bakal diterokai maybe Puchong, Bandar Kinrara, Pinggiran Putra n tgk lah camner..

Sesapa yang ader contact tuk umah untuk disewa in that area, rajin2 lah contak aku yer....

No comments: