.

.

Thursday, June 25, 2009

Curik Tag AmmyLo : 30th years old.

OMG..i can imagine how i'll look at that time? Tapi rasanyer sama gak kot...umur 30 tahun! ader lagi beberapa tahun shaja lagi ni..tapi aku masih ader cita2 yang patut aku tunaikan sebelum umo 30tahun ni.

1. nak jadi mommy to my baby gal n boy ( insyaAllah)

2. nak beli rumah idaman atas nama sendiri..walaupun akan ader umah sendiri walaupun bukan namaku (hubbyku la tue)

3. nak miliki MPV untuk aku n family..heheheh Mr. Bugs dah nak beli insyaAllah

4. Nak jadi career women..being a role model for women hehehehhe (tinggi tul cita2)

5. nak bukak sebuah perniagaan..insyaAllah skang dalam proses

6. Nak hantar my parent terbang ker Tanah Suci...aminnn moga tercapai

Sebenarnyer banyak yang ingin aku capai tapi masa aku untuk capai semua tu agak mustahil dalam masa beberapa tahun jer lagi ni...so ader enam perkara ni rasnya tak mustahil aku bleh capai. so aku appear yang enam ni jer la..yang lain hanya dalam benak fikiranku. InsyaAllah berbekalkan semangat, usaha, doa dan tawakal semuanyer akan tercapai. Yang pastinyer aku takkan berputus asa untuk berusaha, berdoa dan bertawakal. Kita hanya mampu merancang dan DIA yang menetukkannya.

Kengkawan semua, aku tag korang semua..amik lah tag ni...mesti korang pun ader cita2 sebelum umo 30thn kan...

No comments: