.

.

Wednesday, July 22, 2009

Contest :The Unique Wedding Photo ( Kali Kedua)

Dear ibu eiyman..aci tak kita mencuba nasib pict ni plak? heheheheheheh



*Nama uolls & suami/isteri:
Masz & Bugs

*Tarikh Tunang, Nikah, Bersanding, Resepsi, Bertandang etc:
Tarikh Tunang: 24 May 2008
Tarikh Nikah: 19 Dec 2008 ( beday Bugs 12/12 + beday Masz 7/12 =19/12)
Tarikh Bersanding : 20 Dec 2008 ( sama plak ngan Mawi)
Tarikh Bertandang : 28 Dec 2008

*kenapa uolls rasa gambar yang dipilih itu UNIK/UNIC/UNIQUE..??
-Saya rasa amatlah unique picture ni coz sepasang pengantin ibarat merpati sejoli yang memang happy mereka diijabkabul lalu berkongsi kegembiraan di atas jambatan kayu di mana di bawahnyer mengalir air tali air.
- lagi satu susah nak tengok pengantin yang all out gelak tawa nyer..biasalah kalu nama pengantin or raja sehari sure control2 ayu n macho kan..ini namanyer pengantin jadi diri sendiri..tue yang bertambah unik.
- kene plak duduk lepak atas jambatan kayu yang penuh ngan kerengga..tapi kampung nyer pasal bleh dimaafkan. berlatarbelakangkan pohon2 hijau dan sawah padi bertambah unik jadinyer picture ni.

*kenapa uolls suka membaca blog e-caR NazRin aka ibuEiymann??
-saya suke membaca blog ini kerana... banyak sgt cerita2 owner blog ni buat saya jadikan owner ni idola dan pedoman untuk jadi usahawan dan wanita yang berjaya.


link yang berkaitan dengan entry ini:
-link blog ini: http://ecaRNazRin.blogspot.com/link contest ini: http://ecaRNazRin.blogspot.com/2009/07/unique-wedding-photo-contest-sticky.html

3 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...
This comment has been removed by the author.
Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Gambar u pon cantik gak... Suasana kampung... Sweet jek... ::.

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

salam terjah dr ibuEiymann.. dear, pls pilih 1 shj gmbr utk contest ni yerr.. fyi, 1 submission per 1 contestant per 1 entry.. sila bgtau gmbr mane yg nk dipertaruhkn selewat2nye esok..if not, i akn pilih gmbr yg pertama u submit yer..