.

.

Tuesday, July 14, 2009

Cupie Cupie Cakes

guyss...aku dah belajar wat cupcake..hahahhah..finally I can baked and create for my own cupcake. so bleh amik tempahan ni..(berangan tak sudah).
aku belajar ni pun bcoz of join PUSPANITA nyer aktiviti. every friday ader jer aktiviti dorang buat tuk kaum2 hawa yang tak solat jumaat. yer la kan kaum adam solat jumaat and kaum hawa ni dapat lunch time almost 3 hour. just image from 12.15pm til 2.45pm.lama kan? time ni la nak shopping ker, jejalan keliling putrajya ker, nak masak ker or nak tido ker (the worse act) buat la..

last week aku n dak opis bahagian kemiskinan and all ICU depart sepakat nak belajar buat cup cakes. so aku ni ngan excited n terujanyer tak sabar nak buatnyer n akhirnya jadi juga n sweet sangat. aku suka. mula la semangat nak amik tempahan ni. tapi paling penting nak beli 1 set cupcakes tools..hehehehheheh
kat sini aku attachkan pict aku time kitorg ngah happy n rancak decorated cupie cupie cakes.


inilah cikgu kitaorg



cupcakes yang telah di baked


aku n kak sue yang asyik dok try buat apa yang diajar



kak yah pun gembira jer dapat buat cupie cake ni..opps wahida plak takder pictnye


ini hasil nukilan kak sue (BPK ICU)



inilah antara hasil decoration yang aku buat. cantik x?

lepas tak kalu nak amik tempahan?

more pictures http://cupiecupiecakes.blogspot.com

2 comments:

-LaDy rAzOr- said...

wahhhh...
pasni aku amik order kat ko jek la noks.....
dah ala2 pro dah tu...
hehehee....

Reflisia said...

boleh jer..nantikan hasil cupcakes aku yang seterusnya k..