.

.

Friday, July 31, 2009

LET' S PARTY DARLING!

Since kahwin ni..aku tak jumpa lagi galfiey aku terutama ammyLo, ninaku, Nofa ( ada gak jumpa) Myra, Eira & Mariah. teringin sangat nak jumpa, hugs n gossip2 ngan dorang. aku tau dorang sure ader jer citer nak citer kat aku..begitu juga aku. tetapi kerja & comitment & tanggugjawab aku yang buat aku tak sempat jumpa dorang. aku rindu sangat dorang.

dengar jer cik aina nak buat gathering ni..aku pun terasa nak buat gathering gak lah tapi untuk my galfiey dulu la..erm aku ader plan juga cam nak buat gathering kat my house jer. wat BBQ, and small party to my galfiey (ok tak?). pas gathering kecil-kecilan dah berjaya baru bleh plan tuk gather blog ker, gathering besar2an ker kan!

erm semua perancangan ku ini akan ku udarakan kepada sang suami dulu.minta permission dier and ajak dier plan bagus punya then baru lancarkan. aku tau ammy, ira n nina sure suka coz dorang yang tak sabar nak makan nasi ayam yang aku masak.hehehehhehe..

kat sini aku teringin juga nak jumpa ngan Cik aina..kenal dier via blog but all my girlfiey (nina,iera & ammy)dah pun jumpa n close. camner ntah aku bleh tersisih..uwaaaaa (saper sisih daku?)

Nofa and Myra...dorang ni aku rindu sangat nak jumpa nak tgk baby dorang..memasing have a cutiest baby la..asyik tgk picha jer..nak gak rasa cubit2 pipi yang tomel2 tue..to zara and andy, aunty nak sangat dukung korang sambil snap picha korang yang amatlah shumel..

kengkawan nantikan jemputan PARTY yang bakal aku anjurkan. LET'S PARTY DARLING!


2 comments:

..She's sO €iRa.. said...

wow can't wait :)

My AlL said...

owh,bile nih yunk..can't wait lol...anything you let me know ky miss you muchxxxxxx!