.

.

Sunday, July 5, 2009

Mangsa MEGA SALE!

alahaiiiii SALE! SALE! SALE! MEGA SALES cominggggg...
aku n hubby lah antara mangsanyer... hubby ajak pi JJ tapi aku teringin plak nak pg IOI Mall Puchong sebab last 2 weeks dah pegi sana and dah ushaa beberapa barapa barang best.
Sampai jer kat mall tue, aku n hubby trus makan kat SUBWAY dulu. after dah kenyang kitaorg mula mengorak langkah n mencari barang yang nak dibeli. 1st aku pg cari kain tuk buat baju raya. bak kata mak aku kalu lambat takder org nak jahitkan. so aku n hubby pg beli kain baju raya kat kedai kain kat IOI ni..cantik2 sangat n yang peliknya kat sini takder plak sale kat kedai ni..sebenarnya kain dier memang kualiti tinggi n mahal la tapi..erm 4 pasang aku sapu..hahahha jeling jer hubby aku coz dier dapat 1 jer.heheheheh

lepas tue kitaorg cari lagi kedai2 yang bakal di buang duit..hahhah sambil jejalan tue aku sempat sapu satu heel. hehehe. pastu sampai jer PDI store kitaorg borong habis2an kat situ. hubby aku belasah khaki sampai 2, t-shirt 2, and 1 shirt. aku plak dapat 2 shuirt jer...takper2...nanti akan ku shopping lagi kat tempat lain. after that kitorg cam dah penat n trus balik umah. sebelum sampai umah singgah lagi kat supermarket kat umah tue shopping barang dapur plak..haiii asyik shopping jer bak kata hubby. ni lah gambar2 aku sesama nak bershopping

ni kitaorg makan sebelum SHOPPING!

No comments: