.

.

Thursday, August 20, 2009

Balik Kerja!

ngah tunggu sang suami

Semalam balik jer dari kejer kene pi amik ayam coz ader tempahan chicken chop...aduhhh penat bekerja pastu kene pg amik ayam ngan Mr. Bugs. nasib baik tempahan 20 pcs jer kalu 200 mau aku benti kejer wat catering trus..

kul 8 baru sampai umah..when dah setle wat aper yang patut aku pun kene tolong hubby rencahkan ayam n perap..aduilaaaa banyaknyer 20 pcs ni nak rencahkan...sampai malam tadi tidur lewat..sebenarnyer tempahan tue datang dari opis kau tuk POT LUCK and Majlis bacaan yassin ari Jumaat ni sempena sambut puasa...hehehheheheh

No comments: