.

.

Tuesday, August 25, 2009

Contest Jom Pakai Shawl

contest fever la..hahha ini contest lagi..aku ni suka jer masuk contest sana sini tapi kalu nak buat contest..nanti dulu la kot...

CONTEST JOM PAKAI SHAWL



Syarat Penyertaan:Mudah sahaja

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang mengetahui atau terjumpa atau terbaca atau terikut atau sebagainya mengenai blog ini
- yes, Im 1 of blogger and terbaca dari blog ECHA n terus nak join juga

2. Sudi menjadi FOLLOWER di blog ini (sukarela ye...bukan paksaan tapi kena...hehehe...)lepas abis contest nak remove dari jadi follower pun, terpulanglah...kan saya dah kata tiada paksaan tapi kena...
- dah follow dah

3. Add kan LINK blog ini dekat blog memasing.
- dah add dah..sila semak lah yer
4. Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE sehingga 27 Ogos 2009 agar senang saya nak review mereka yang menyertai contest ini.
- ok, this entry was STICKY MODE

5. Add kan banner contest di side bar blog memasing.
-dah ader kat sebelah..lihatlah

Cara-cara untuk menyertainya ialah:-
1. Sila uploadkan sekeping gambar anda yang memakai shawl. tak kira la shawl jenis plain, bunga2, printed atau sebagainya...janji gambar tersebut bermotifkan shawl udah...
- sila view my picture with shawl



2. Sila tinggalkan link penyertaan anda di entry ini agar mudah untuk saya buat semakan.
- ini adalah link penyertaan

1 comment:

.:Iz-AnN (",):. said...

ok...saya dah semak...terima kasih sebab join...sesuai muka awak pakai shawl