.

.

Friday, August 21, 2009

A day before Ramadhan .... 30 Sya'aban

erm ini entry 30 Sya'aban...
arini sampai jer Building opis aku n parking tempat biasa la..turun jer dari keter ramai yang menjinjing makanan(i guess). termasuk la aku...memandangkan hari ni hari last sya'aban dan esok adalah Ramadhan, maka almost semua department kat opis aku buat pot luck..department aku pun sama lak..aku bawa chicken chop hasil masakan sang suami. ni aku nak kongsi picha semasa majlis2 makan2 di adakan...

chef and masakannya

chicken and black paper souces
keadaan bz dalam pantry

org kuat bab masak memasak

klik addict ...wani kuasa 2


reflisia & wida

bunga : reflisia n rose

the food..banyak kan!memang jenuh nak abiskan.



No comments: