.

.

Wednesday, September 30, 2009

"My Glamour Picture Contest"

contest ini terbuka kepada semua blogger, tak kira bangsa, tak kira agama dan tak kira status. yang dah kawen ker, single ke or divorced ke or sesiapa saja yang rasa dier ader gambar yang glamour boleh join contest ni.
.
Tapi contest ini still ader syarat and syarat2 nyer ialah:
.
Syarat-syarat

1. Terbuka kepada semua blogger
.
2. Anda diwajibkan menjadi Follower blog http://cincinmasmerah.blogspot.com/serta add link blog ini dalam blog list anda
.
3. Sila pastikan gambar (banner) di atas di sidebar blog anda and banner tersebut mestilah link kepada entry contest ini, gune link ni:
.
4. anda bleh buat entry "My Glamour Picture Contest" dengan memuatkan sekeping gambar anda yang paling glamour, nama anda dan ceritakan serba sedikit kenapa anda merasakan gambar anda itu glamour.
.
5. Pastikan di dalam entry anda ada dinyatakan link2 tersebut (no link back will be disqualified):
.
6. Setelah siap entry tersebut, sila tinggalkan URL-link-contest-anda di ruangan comment pada entry ini sebagai tanda pengesahan anda menyertai contest ini.
.
7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional (penganjur yang pilih) berdasarkan photo anda yang paling glamour.
.
8. Contest ini bermula 22hb Ogos 2009 sehingga 30hb September 2009. lama skit coz nak bagi peluang anda semua upload gambar glamour masa raya nanti..hehehhe
.
9. Hadiahnyer akan diberitahu next entry.Tungguuuuuuu...
P/s: gambar anda hendaklah yang terkini dan tidak lebih dari 3 tahun ke belakang.

73 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Chup!!! Chup!!! Gambar sorang jek ke?? If gambar kawen aci ke nak join??? Muahahha!!! ::.

Reflisia said...

a ah gambar sorang jer..tak kisah la gambar kawen ker, gambar make over ker..janji GLAMOUR..hehehhee

Mea Myra said...

huhu mcm best!.. tp kene bukak sume album lame.. tapikan gamba dolu2 b4 kawin aci tak? =p

Reflisia said...

myra, tak kisah gambar bila pun..asalkan gambar myra sendiri yer yang glamour..

p/s: picture anda mestilah tidak lebih dari 3 tahun kebelakang. gambar zaman baby, hingga sekolah tak diterima.

hehehehhe

.:Iz-AnN (",):. said...

alamak...gambar mana yang glamer ni...seme tak glamer...segan sungguh...pe kata tulung upkan contoh gambar yang glamer...hehehe...

Reflisia said...

iz-AnN, gambar u yang rasa u cantik n glamour la..contohnyer gambar make over ker, gambar kawen ker, gambar pakai baju yang paling lawa ker or gambar u yang pakai tudung paling cantik ker..tak kisah gambar paper pun asalkan u sendiri rasa pict tue glamour...

ayang said...

salam perkenalan.. cam best jek tajuk kontes tu tapi cam malu pun ada jugak sbb saya tak glamor cuma ikan gelame jek.. huhu..

Reflisia said...

ayang,
masa ni la nak tunjuk glamer..hehehhe

bukhairiah said...

halamak..kene carik nie..ada ke x ye

mama tisya said...

wah contest gmbr paling glamour...mcm tkde je yg glamour...ehheheheh..gmbr rmi2 ada jugak..tp u nk gmbr sorg je kn...huuhuhuh...kalo gmbr tu di edit ala2 magazine bole ke??

Reflisia said...

Mrs Bubu,
carik jgn tak carik...

Mama tisya,
boleh jer..gambar yang paling glamour akan dipilih bergantung kepada kekreatifan peserta terhadap gambar tue..tak kisah la yang telah diedit ker, yang di make over ker, gambar pengantin ker...asalkan nampak glomour...

mama tisya said...

tp gmbr rmi2 tkleh ek

Reflisia said...

mama tisya,
kalu pict ramai2 takut juri tak tau nak pilih saper yang glamer dalam pict tue..kalu bleh pict sorang la..tapi kalu nak letak juga apasalahnyer...tapikan kita nampak glamer la gambar mama tisya yang kat profile mama tisya tue..kita suka...heheheh

mama tisya said...

aduhai glamour ke..dh byk je letk gmbr tu kn org bosan lak..tkpe nanti kita cuba cr ye..kalo ada gmbr yg sesuai bole join..hehehehe

NURADILLA AZIZAN said...

wah bestnya contest ni..da jd follower da tp malu plk nk antr pic..sbb xder yg antar lg so simpanla dulu pic 2..hehe

Reflisia said...

la yer ker..jadilah 1st contestant..mana tau kot2 dapat hadiah misteri...penaja sajer jer tak annouce..hehehheh

-LaDy rAzOr- said...

nok...dah ramai yg join???
mak xder gambo yg glamer ler...
sumer gambo glamer andy jek yg mak ada...
gambo mak tgh bpantang ada ler...
huhuuuuu......

Eryati said...

wah nak join ni...tapi adakah gambrku yg paling galmer?...huhu...masalah ni!

mama tisya said...

salam masz..feel free to view my entry

http://mamatisya.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

bloglist dh add kt cni ye

http://mamatisya-friends.blogspot.com/

ku ke yg pertama antar ni..agak2 leh dpt adiah misteri tk...hehehehe

iedaLUVsham said...

hi mas! nak join skali leh?? heheheh!! ;)

POSH76 said...

i nak masuk tapi tunggu gambo rayer ler...hehe

Reflisia said...

to
lady razor,
masa preggy la glamour gitewww...

mama tisya,
ok kita dah view n check ur entry..

eryati, ieda,
meh la join..di alu alukan

Posh79,
heheheh ok la tu pict raya glamour

Lyz ^ EroL said...

Salam...

Lyz dpt tau contest ni masa jenguk blog mamatisya aka kak errynn...cm best plak nk join...

feel free to visit my entry:

http://lizzerol.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

lyz pon dh add blog akak kt blog list lyz...


:)

Kerol+Natt=Adam said...

Salam kenal Masz..

natt dh slamat join contest ni..senang2 mai la jenguk umah maya natt ek'..

http://nattdonenonly.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

unlisted_one said...

Salam kenal..

kena buat entry yek,..hehe,..nak kena karang ayat la..

eRiNsZ said...

hehehe i prasan glamer jer:
jom pi umah pink kami~

http://ehemsz.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest-glamer-ker.html

wansteddy said...

dah join diz contest dgn jayanya...

http://mummynaliya.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

ziha said...

saye da join n da wt entri..tgk2 eh..gitahu tau qualified ke tidak...

http://zihasworld.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

Are'Ja_(",) said...

mcm best je contest..tapi kite tka glemer lar...nak kene buat karangan eh..hehe..ni nak kene masuk bakul angkat sendiri nei..hehe

zai kulim said...

hai...Zai masih baru kat blog kalau ada apa yg salah tolong betulkan erk..nak gak join contest nie..

http://zaikulim.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

Are'Ja_(",) said...

hye...salam.

have fun to joint yr contest..
check out this link ya..qualified ke tak..then tinggalkan comment ok..thank you.. :D

http://ayoung86.blogspot.com/2009/09/my-glomour-picture-contest.html

Eyna Shariff said...

salam p'kenalan...
sy dh join... check ya...

ni link nyer....
http://eynashariff.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

glam x???? bleh menang ke nie???? hehehe... anyway, tq....

cintaKusayangMu said...

salam...
qis dh join tau...
ni ye entry nye nnt bgtau lulus ke x ye...

http://cintakusayangmu.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Salam kenal masz...

Kiter pun dah join contest ni, jgn lupa jenguk link ni yer :

http://ummyimran.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

Kita dah add jugak kat blog list kita...

TQ ;)

Mummy_Sofea said...

salam kenal masz...dilla da join contest masz ni..free2 terjahla blog dilla yer..mana tau ada yg xcomplete..tq

http://luvlysofea.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

Baiti @ Mizz Zizee said...

salam daer..huhu nak join contest nihh..lamer dok godek file mencaripic yg sesuai..hehe..last last jumpa gak
so dear this my link..

http://nzizee.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

sudi ler menerjahnyer..aper yg kurang pls let me know..harap2 menang lerkk..kekekekekek

~dYaHaHa~ said...

hye mommy-to-be...

firstly, congrates on ur pregnancy ek..samela kite..hehe..mak buyong...and dgn relahati, i nak join contest u...here's mu url :

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

thanx...(",)

QuEeN Of 2 Heroes said...

salam kenal...manarik contest ni... :)
saya pun ade join jgk..ni link nye

http://nadcenz.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html


nanti gi nengok ye...harap2 cukup la syarat2nya..

oneyani said...

salam penganjur..thanx for the contest..sy pon berminat nak cuba nasib..ehehhe

ni entry saya http://oneyani.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

LAYLA said...

wow..cam best je contest ni ek...nak joinnnnn....nanti arh tgu gamab raya...hohoho

:: PU3'z :: said...

salam

sajer nak tumpang glamer sekali
tuu yg join contest nie

link nyer :-
http://pu3zdini.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html


tinggalkan comment tau
either qualified or not

farahazmin said...

ai masz... salam kenal... nk join gak ni..

http://farahazmin.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

saya rase dh complete sume... kalo x complete, btau la ek... tq... hope leh mng yer...

adda said...

salam kenal.. nak join gak contest ni.. ini link dia

http://mama-syafi.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

kalau ada mende yg x lengkap sila bgtau yek.. tq for organizing the contest..

~~@lyci@~~ said...

salam Reflisia

tetiba lak terasa nak join contest.. tetiba lak terasa glamer ahak..

ni linknya :
http://myalycia.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

kalau ada syarat yg tertinggal bgtau ekkk..

lovelywa said...

salam mas..

saya dah join ye..sila2 view my page contest..tengkiu

http://mysweetdiaries.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

UmiDAnisH said...

Hiii.. SAlam kenalan dari saya.. SAya da buat entry contest ni, tolong cek kot2 ada syarat2 yang tertinggal huhhu..

Jom tengok di :
http://umidanishku.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest-from.html

nEa FleriDa said...

nil nk join gk nih..
view my link k..

http://neaflerida.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

thnx... ;)

shaparin said...

Salam kenal :)
Sha pun nak join jugak.. hehehe.
Dah siap semua syarat2. Ni entry Sha ya..

http://shaparin.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

Naz-Segalanya disini said...

udah..

http://is3riziburikazz.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

Hazlina Shahrel Mummy Fia said...

hai .. salam perkenalan.. kita nak join kontes nih yer.. detail ada kat blog.. sile le jenguk.. :P

http://hazlinashahrel.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

kekasih kesayangan said...

DapaT sambutan hanGat juGak yer..
Saya Dah add AKak dekat follow list tu... kad blog saya pun dah letak bener tu, and siap promote kan sekali... tapi saya tak letak gambar lagi..
tunggu raya saya letak..
meletup nanti..
hahahahaha

kekasih kesayangan said...

DapaT sambutan hanGat juGak yer..
Saya Dah add AKak dekat follow list tu... kad blog saya pun dah letak bener tu, and siap promote kan sekali... tapi saya tak letak gambar lagi..
tunggu raya saya letak..
meletup nanti..
hahahahaha

Ila said...

DapaT sambutan hanGat juGak yer..
Saya Dah add AKak dekat follow list tu... kad blog saya pun dah letak bener tu, and siap promote kan sekali... tapi saya tak letak gambar lagi..
tunggu raya saya letak..
meletup nanti..
hahahahaha

^^ FASHAH ^^ said...

kite dah join contest awk nie..
sila2lah jenguk2 ye..

linknye
http://fashah-beautifulgirl.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

Mrs. Ndru said...

hehee..nak join juga..silalah tgk yer :)

http://mamydady-ryan.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

thanks :)

aisyahmizi said...

salam..
i baru jadi follower u. im still new in this blogger world. so you all friend will guide me :) aisyah dapat tahu ni dari fasha.. teringin sangat nk join.. this is my 1st time i joined the blogger competition, harap2 ada tuahnya. please feel free to visit my blog at http://aisyahmizi.blogspot.com/ and the page of my glamour picture at http://aisyahmizi.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

Damya Batrisyah said...

salam...
saya dah pun join...

http://noorhazlizan.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

terima kasih...

beebkiez said...

salam Masz..
sya dh join ur contest..
sila dan jemput ke blog sya di...

http://beebkiez.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

audadi damia' said...

tetibe kan.. saya yg ntah dr mane2 pun nk join jugak...heheh...
nih bukti saya dah masuk contest...

http://audadidamia.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

mekasih ye... =)

mama zharfan said...

salam..
me dah join
sila jenguk yer ;)

http://suzie284.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

tq!!

KINSYAKRN said...

dah join...sila lah jenguk http://kinsyakrn.blogspot.com/

taufidris said...

nak gak join contest nie..

http://taufidris.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

kiyozzz said...

ok da siap da entry sal contest nie..akhirnye..hehee
link kiyozzz: http://kiyozzz.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest-contest-lagi.html#links

salam perkenalan..

mama thieya said...

heheh.. contest yg best.. sibuk ni nak bukak khazanah.. cari yg cun sikit..

Aleyn said...

Ok, i pun nak join gak

http://aiqhil.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

TQ

cAndLe iN tHe wiNd.. said...

salam satu malaysia (ceh2 sgt patriotik)

setelah berfikir panjang, sy rasa nk join jugak la contest best ni..
dah sgt last min kn..
hrp2 x disqualified..hehe
sila lah jenguk entry sy kat sini,

http://leesafazlena.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

kalo ade yg kurang syarat, inform sy yer.. tq tuan tanah..hiks =))

nanalilboogie + ayusleepin' said...

elo organizer..i join diz contest taw
diz my URL
http://nanalilboogie.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

nanalilboogie + ayusleepin' said...

i join diz contest n my url

http://nanalilboogie.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

tQ

nanalilboogie + ayusleepin' said...

join diz contest~besh~
my url

http://nanalilboogie.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

nanalilboogie + ayusleepin' said...

diz mine~(URL)

http://nanalilboogie.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

nanalilboogie + ayusleepin' said...

join diz contest n my url

http://nanalilboogie.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

TQ

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

whooopppsss!!! peserta GLAM yg t'akhir nk m'daftar neh:

http://ecarnazrin.blogspot.com/2009/09/my-glamour-picture-contest.html

sila lah terjah yerr..(qualified lg kan..bru pukul 11.27pm)

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

Reflisia,
aritue dh jd follower..x taw mcm mane laks xde dlm list..neway, dh re-follow skali lagik..cube check ade x ek..