.

.

Tuesday, August 18, 2009

Oh my Baby!

comelkan (anak org yer bkn anak saya)

pagi tadi aku seperti biasa sampai jer opis trus on PC then aku dok belek la blog..tgk saper update blog and godek2 blog org la..biasalah blogger yang aku follow mostly mommy. and aku rasa tak sabar jer nak nuat entry pasal baby aku..unfortunately Im dont have kids yet.. preggy pun belum... =(

erm untuk mengubat hati yang jeles ngan blogger yang ader baby ni..aku pun masuk pantry tuk minum milo. my colleage lepak n bekfast pantry pastu ader la sorang boss aku kat pantry ngah borak2 ngan dorang yang ader dalam pantry. so aku pun join. tetiba plak timbul isu baby..boss aku cerita ceriti pasal anak dier..so sweet telinga aku mendengar kisah keletah anaknyer tapi otak ku plak fikir alangkah bestnyer kalu aku juga ader story pasal baby aku.hehehhehehe. erm tak per insyaAllah ader rezeki nanti.

kekadang teringinn sangat nak ader baby ni...tapi takper when the time coming i will feel it. to my coming kids Ill waiting for u darling.

1 comment:

Iryani Noor said...

insya-Allah masa itu akan tiba...
skrg nie kite honeymoon dulu =p