.

.

Friday, August 21, 2009

Selamat Datang Ramadhan Al-Mubarak

Erm memandangkan Ramadhan esok, my opis anjurkan pot luck itu meraikan kedatangan bulan yang mulia itu. memasing ngan menu memasing begitu juga ngan aku..aku bawa chicken chop hasil requested Kak Yah akak opis aku ni..

berhempas pulas aku n hubby masak.(sebenarnya sang suami yang masak n aku tolong2 jer)....korang nak tau senarai menu yang ader?

1. chicken chop
2. nasi lemak sotong
3. koewteow kerang
4. Laksa
5. Puding buah
6. Dadih
7. Kek Sarawak
8. Swiss roll
9. buah anggor
10. kuih samosa
11. sandwich
12. cocktail
13. Oren
14. roti jala

banyak kan..aku sampai muntah makan semua ni..macam sok tak bleh makan jer kan..memang la puasa but stil boleh makan after bebukan tul tak? tapi meriah la..suka2...hehheheheh
pict nanti aku upload kan dalam tunggu entry 30 sya'aban yer..

No comments: