.

.

Tuesday, August 11, 2009

Woit banjir la!!!!

wrong way


Aduhhh jammed!

Semalam aku balik dari opis hujan renyai2..tetiba half way mak aii hujan turun ngan lebatnyer memang tak nampak jalan. aku drive pun tak macam biasa. apa lagi kura2 buta la cara drive aku semalam. dah dekat nak sampai umah aku tetiba jemmed. tertanya2 aku pehal plak ni..upanya jalan menghala ke umah aku dah tenggelam..hanya keter yang berani mati jer boleh redah.. BOBI memang tak mampu. so aku ikut keter2 lain guna jalan sebelah walaupun wrong way la kan. jalan sebelah pun sama tenggelam ngan air juga tapi masih mampu BOBI redah.


huh! supposed aku sampai umah kul 530ptg semalam kul 630ptg baru sampai umah. sampai jer si Hubby masak plak nasi goreng seafood..aduhaiii marvelouss nyer bau dan rasanyer sehingga menjilat kuali la...tapi yang malangnyer aku tidak dibenarkan sama sekali makan banyak sebab aku nyer mission nak kurus.so terliur2 jer la...

4 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Alaaa... Cian takleh makan nasi goreng seafood... Ingatkan allergic... Rupanya on diet... Huhuhu!!! Sabar ye... Semalam balik pon agak jem jugak... Hiks!!! ::.

Reflisia said...

itulah...dah penat2 redah jammed ingat bleh makan sedap upanya kene control gak makan...semalam semua tempat cam jammed jer kan..

-LaDy rAzOr- said...

hahaha.....cian ko terliur2 jek yer....
Dah berjaya diet lom nie???
minum la Jusmate5....
chewahhh...cam wat promosi percuma jek!
ekekkee.....

Reflisia said...

elok ker jusmate5 tue..aku ni susah skit noff nak amik ubat tuk kurus...tu yang maintain gemuk