.

.

Sunday, September 6, 2009

Gara-gara blog Mama Tisya


inilah hasilnyer CANTONESE YEE MEE
gara dok belek2 blog mama tisya ni..tetiba terjumpa entry Lunch @ Kayu Manis aku ternampak cantonese yee mee yang salah sorang dari kawan mama tisya ni makan..gambarnyer sangat membuka selera dibulan puasa ni. aku trus bgtau sang suami bgtau nak berbuka makan cantonese yee mee. petang tue juga sang suami cakap OK n jom beli barang2 tuk dimasak. aku pun terpinga! masak?ooook la..memandangkan sang suami ni lagi handal masak dari aku, aku yakin dier bleh masakan apa sahaja yang aku inginkan.
heheheheh sang suami dengan tungkus lumus masakan cantonese yee mee tuk aku selepas balik dari Giant. dan akhirnya inilah hasilnya masakan sang suami dan kami berdua berbuka puasa dengan cantonese yee mee.
huii...sedapnyer..
tak yah la aku nak ke kayu manis cam ni kalu dah sedap makan kat umah jer la macam ni...
esok apa agaknya nak makan laagi yer?
kekekekekekke

3 comments:

mama tisya said...

terkejut lak tgk tajuk..ingtkn apa td..rupanya psl yee mee cantonesebtu...hehehe..wah nmpk sodap tu si suami msk bertuah la die ..ckp apa saje sure dimasak...heheheheh

Reflisia said...

heeehhe..sebenarnya tgk mood sang suami ni kalu nak minta dier masak...kalu mood tak ok jgn kata masak yee mee masak air pun malas

-LaDy rAzOr- said...

bestnyer nok, lakimu sunggoh hebat dalam masakan....
owh...kabokan kat lakimu...tlg masakkan utk aku skali...
ekekkekeeee.......