.

.

Thursday, September 3, 2009

Genggamlah tanganmu...


Congratulation...
Akhirnya juara lagu 1 Malaysia d umukan semalam lagu yang bertajuk "Malaysia Satu"..aku dengan bangganyer dengar pemenang lagu 1 Malaysia ialah lagu pilihanku..tak sia-sia aku undi. tahniah2...

dalam keter pun dengar radio Hot.Fm citer pasal lagu tue jer yang menang..erm satu persoalan dalam benak ku...Dapatker aku BLACKBERRY..

dah mula berangan la kan when apa yang di vote dapat..heheheh..ala rasanyer harapan tinggal harapan la..bukan aku sorang yang vote that song..so many people yang vote..n hanya yang betul2 bertuah jer akan dapat....

dari segi lagu tue yang aku suka sebab lirik dier best and dier nyer rentak muzik yang bersemangat and rasa memang patriotik abis.

pape pun aku happy sangat lagu tue menang..heheheh congrate to Faizal Tahir, Audi Mok and Nur Fatimah..



No comments: