.

.

Friday, September 4, 2009

Little machenic..

nak buat aper tue?

ooo nak tgk enjin keter ni baik ke tak eak..

huh..nak check aper plak ni?

semua ok ker?...

oh ..nak check minyak hitam plak eak..

ini adalah kucing jiran sebelah...kerana kecomelannya aku maafkan dia yang dok menempek kat umah aku..memula marah la juga org sebelah tue coz tak pandai jaga kucing dier..bela kucing tapi biar jer datang berak kencing umah org..nasib baik dier dah stop berak n kencing kat umah aku..skang ni dier buat2 comel biler datang umah aku sampai aku pun terpikat ngan dier..to whitey (kucing tu nyer nama di beri oleh aku) no berak2 allowed tau...


1 comment:

SheLa^^ZuL said...

comelnya kucing ni..
sesuai sgt gambar ngan dialog..hehehe...funny n cute.. :)