.

.

Saturday, September 12, 2009

Permintaan Kedua


kali ni permintaan nak makan SiZZling Yee MeE..hahahah tapi bukan aku..sang suami yang nak makan. malangnyer tak plak hot plate kat umah kitaorg. so apa lagi wat la guna pinggan biasa..oppss bukan masak atas pinggan..masak cam biasa atas periuk dan masukkan dalam pinggan. sang suami la yang masak lagi kali walaupun permintaannyer..hehheheh sebab dier kan hebat masakan macam ni..kalu aku hanya hebat dengan kampung style jer la...

aku cam biasa lepak depan tv jer la kan kalu dier masak..malas nak ganggu...sampai jer kat nak berbuka tetiba hidung ku menusuk bau sizzling soup tue..aduhhh terliurnyer...paper pun SUNGGUH SEDAP...apa plak lepas ni aku nak minta..tak per nanti aku akan godek blog org tgk benda2 yang best tuk di rasa, pastu request kat sang suami...sayang punya pasal sure dia masakkan!


No comments: