.

.

Wednesday, September 16, 2009

We Had Berbuka Puasa at IKEA


wif my darling AMMYLO

last weekend aku berbuka kat ikea kawanku cayang ..AmmyLo kat IKEA..miss her soooo much..love u darling..
aku sampai jer kat IKEA kul 5 pm trus beratur nak masuk tempat berbuka puasa tue...punya lah panjang Q dier.fuhhh..ramainyer manusia nak berbuka kat IKEA ni..aku ngan penuh sabar berbaris since kul5pm ni..

pas beratur nak masuk tempat berbuka tue, Q lagi nak amik food plak. susahnyer rasa nak makan...tapi biasalah sang lelaki2 yang amik food si gadishanya menunggu sahaja hehehehe..tapi yang penting keseronokan berbuka bersama org2 yang tersayang...best la..

pas makan aku n hubby n adik aku keliling IKEA tue and shopping barang2 tuk umahku plak..ya ampun SALE!..apa lagi bak kata sang suami..'HEAVEN la awak kan!'

3 comments:

My AlL said...

hahahaah shopping yea...geleng kepale jew si bugs tuh. hahahahahaha jng luper jemput we all g umh kamu yah.

mama tisya said...

sure byk borong brg kt ikea ni..

Reflisia said...

heheheh..kalu dah jumpa sale mesti melekat and penuh tangan nyer lah..hehehehe