.

.

Monday, October 26, 2009

Hangin Taufan Melur!

1st Conversation

Reflisia :u 1st time ke naik fligth?
Guest : Tak la, dah berkali2 dah.
Reflisia : oh ok... dah berapa kali u kuar outstaion since masuk department ni?
Guest : Dah banyak dah kursus n kerja luar i pg....


2nd Conversation

Guest : Kalu kita sampai airport KLIA nanti kita akan kuar tempat yang kita masuk la eak?
Reflisia : Maksud u?
Guest : Kalu kita sampai airport nanti nak suruh org yang datang jemput kita kat tempat kita masuk aritu la kan?
Reflisia : u, kita masuk aritu Balai Berlepas, kalu kita balik nanti kita akan kuar kat Balai Ketibaan...
Guest : OOooo..ok i lupa!

3rd Conversation

Reflisia : u nak buat aper tue?
Guest : i nak tutup tv n lampu jap!
Reflisia : u tak perlu la coz kalu kita nak kuar kita cabut jer kad ni dari tempat dier n automatik dier akan padam semua..

Pengajaran : Jgn menipu coz ia memakan diri!!!



6 comments:

@rE-LonG said...

Betul..betul..betul..
klo mnipu sure oneday kene bLIk..

kt pn baru dua kali tdo hotel pn tau cam mane rules tntaG letrik tu..huhu

tp kpl trbg xpnah la naik..huhu

Reflisia said...

memang pun..ala tak salah nyer de kalu bercakap jujur tul tak?

mama thieya said...

kantoi... kantoii

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Lain kali leh tak jawab "Ntah la.. Tak tau la..." Heheheh!!!

Angin Sabah yang sepoi-sepoi bahasa... weee!!! ::.

Elyn said...

hihi itu nak kaver macho .... eh macho ke camtu??? hahahha

Anggerik Hutan said...

hahaha aku leh gelak je time baca..erm mungkin die malu nak ngaku kot mas..biasa la org camni..takpe la arap2 die sedar..jgn die lupa diri dr dh..