.

.

Sunday, October 11, 2009

Open House

Raya..raya..raya..camni lah kehidupan kat KL, bila raya jer banyak open house, bila banyak open house, jalan pun jemmed..huh..memang seronok nak pi makan free ni tapi bila kene redah jalan jemmed ni yang malas tue...tapi berkat bulan Syawal jalan jemmed pun takper asalkan raya tue happening..hehehhe..


Raya kali ni aku dah bersuami so bertambah banyak la open house apabila dicampurkan dengan saudaraku n saudara suami ku..kengkawan tak yah cakap la...kalu nak diikutkan dari pagi sampai ke malam ader open house.. tapi aku terpaksa utamakan kaum saudara dahulu la..kepada kengkawan yang aku selalu pg open houz b4 kawen tue andai tahun ni aku tak sempat nak pg aku mohon maaf la yer..insyaAllah kalu ader rezeki n umo panjang tahun dpan aku datang..

ini ader la antara pict open house aku la...


last check at my mirror..ok, perfect

uncle bob n the camera

in memories


No comments: