.

.

Sunday, October 11, 2009

Thanks Myra (Mommy Zara)

last week dapat invitation from mommy zara..makan2 kat umah dier katanya. aku n hubby pun arini (11.10.09) datang umah dier almost 6pm..but still ramai lagi kat umahnyer..ingatkan dah takder org..antara menu yang dihidangkan ialah nasi ayam, (my fav) n mehun goreng ader la juga kuih raya, kek n buah...erm sangat sedap ok! myra masak sendiri..Thanks darling for ur invitation. masa kat sana jumpa lah kembali kitaorg bertiga, masz, nofa n myra..memasing bersama husban n baby memasing (except aku la kan) heehehehhe....takper tahun depan aku plak bawak...kekekekek. ingat nak snapping picha with myra but she look so tired plak..yer la penat masak, layan tetamu lagi kan... dorang ingat tak ramai datang. planningnyer 6 ekor ayam yang datang ramai n kene tambah lagi 2 ekor...paperpun enjoy sangat datang umah myra, tapi tak dapat amik picha ngan myra jer la..len kali k..sempat amik pict ngan baby zara jer ni...she so cuteee...mwahhh

aunty masz n baby zara


3 comments:

mama tisya said...

wah byk mommy zara msk ye...br nk tnye naper tkde gmbr masz ngan mommy zara rupanye die pnt masak ye..ehheehhe...

smiley miley -____- said...

helloo blog walking here...

Mea Myra said...

hehehe thanks masz sbb datang!..zara nape x senyum pun aunty masz amik gamba?? kekeke moody sbb seharian zara melayan tetamu =)..

mama tisya sorry tau sbb x invite u and to others mommy as well, bukan tanak ajak, planningnye buat makan2 tuk member2 opis hubby tup2 myra rasa alang2 tuh ajak la member2 baik myra skali ade la 3,4 org yg lain semua member2 hubby.. =_ but no worries to mommy2 semua nanti jemput datang beday zara k, hari dan waktu akan diberitahu kemudian hehe