.

.

Friday, October 16, 2009

The Winners of My Glamour Picture Contest

semua contestant MGPC sure tak sabarkan nak tau result saper yang paling GLAMour ni kan. Kini dengan rasa berbesar hati, ini mengumumkan keputusan pertandingan My Glamour Picture Contest. Pemenangnya ialah
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
kategori : Bonus Glamour Picture


mama tisya
deserve to win :
kategori ni sebenarnya untuk org pertama yang menyertainyer dan ia adalah bonus.
but her pict glamour juga.
kategori : Special Glamour Picture

taufidris

deserve to win :

satu-satunyer peserta lelaki dan he so into Glamour
sebab susah nak tgk lelaki join contest2.

kategori : Ala-gala Model Glamour Picture
deserve to win:
korang tgk pict ni pun korang tau yang dier possing camner kan
ala2 model gitue.
kategori : Magazine Cover Picture Glamour

dya

deserve to win:

sebenarnya pict ni nampak cam artis ngah possing tunjuk baju raya jer kan..tapi sesuai la untuk magazine cover tuk bulan syawal...heheheh

kategori : The Glamour Picture

mommy sofea

deserve to win:

semua juri bersependapat mengatakan pict ini adalah yang paling GLAM kerana gaya org dalam pict ni seperti model, gemerlapan background nyer yang bertambah glamour di samping The GLAM Brand (LV) , photoshoot yang sangat perfect dan warna yang sangat sepadan dengan kontras nyer. ini semua komen juri yer...

Pesanan Juri : keputusan juri adalah muktamad. semua pict memang glamour

Pesanan Penganjur: Kepada pemenang sila emailkan nama, no contact, email dan alamat kepada reflisia untuk tujuan hadiah.

11 comments:

taufidris said...

yahooooooooooo bro menang....tgh email sekrg nie..

nEa FleriDa said...

kalah :(
btw tahniah kpd pemenang2 ea...
sume pmenang glemor2 gitu...

~~@lyci@~~ said...

waaa, tak menang...
tp xpe, lain kali cuba lagi...
tahniah kpd semua pemenang..
tahniah jugak kpd raflesia coz anjurkan contest ni..
semua piccas = GLAM..

mama tisya said...

alhamdulillah menang kategori bonus glamour picture cz ku yg pertama yg submit for this contest..tq masz..nanti kita email ye

tahniah pd smua pemenang...mmg GLAM

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

whooppsss.. menang gaks.. alhamdulillah..rezeki2.. congratezz buat pemenang yg lain gaks..

SheLa^^ZuL said...

tahniah kpd yg menang....
yg x menang,jgn putus asa..
kalau ada contest,hntr la penyertaan.. :)

akiN aMar said...

TAHNIAH!!!
mmg glamOur la sumenyer..
walaupun daku kalah..
it's ok..

kpd yg menang..
klu agak2 nk share adiah..
jgn lupe roger2 ekin ek..hee ;)

~dYaHaHa~ said...

yeay menang..!!! thanx YDP RAFLESIA..hehe...(",)

~dYaHaHa~ said...

BABE, i tried to email u, tapi takot u didn't rcve sbb my email problem sket...so, here's my details :

nama : SITI RADZIAH BINTI ABDUL RAZAK
no contact : 012-6138814 / 03-55447705
email : amormie007@gmail.com
alamat : JKR SELANGOR, BAHAGIAN JALAN, TINGKAT 1, BANGUNAN SSAAS, SHAH ALAM, 40582 SELANGOR

~dYaHaHa~ said...

i lupe la i dah leave my details ke belom..hoho...so, here it is :

nama : SITI RADZIAH BINTI ABDUL RAZAK
no contact : 012-6138814 / 03-55447705
email : amormie007@gmail.com
alamat : JKR SELANGOR, BAHAGIAN JALAN, TINGKAT 1, BANGUNAN SSAAS, SHAH ALAM, 40582 SELANGOR

beebkiez said...

tahniah wt sume pemenang...!