.

.

Tuesday, November 17, 2009

Hot.FM bila tiada Fara Fauzana

pepagi kalu pg kejer hanya channel 97.6 fm jer la tuk halwa telinga ku..haa chanel Hot.fm la.Since fara takder ni bosan jer rasa. Dengar citer, farah cuti sebulan coz buat operation lutut nyer yang injured masa match futsal last a few month kat Sabah (kalu tak salah la). kalu si Fara n Faizal DJ pepagi buta tue memang happening abis.. kerana dorang la aku selalu ketawa sorang2 dalam keter, kalu jalan jammed jer aku antara penghantar sms chat ngan dorang la...pastu senyum sesorg bila dengar sms sendiri dibacakan.heehhehe. macam tue la kalu pepagi before sampai opis. Tapi skang ni agak suram n bosan skit la coz Fara cuti n Faizal sesorang. aku dapat rasakan yang ramai peminat Fara pun macam aku juga.

Kalu last week aku sampai tukar channel lain la coz rasa macam bosan gle dengar hot.fm ni, but dis week ok skit coz Faizal digandingkan dengan Azhar Sulaiman. Walaupun tak seceria Fara, tapi stil ok tuk aku dengar bebelan DJ nyer.

Aku harap cepat la si Fara tu masuk kejer..dah rindu nak happening ngan Hot.fm ni...


6 comments:

LAYLA said...

oh br hari ni i tau fara cuti ..ingatkan dh tarik diri dr hotfm.slalu gak dgr hotfm tp tkde plak si faizal tu mention fara wat operation.huhu

naz said...

dengar chaneel tamil pun gelak sendiri apa haha

mama tisya said...

mmg tk best fafau tkde tp tk suka halim othman yg ganti..bosannnnn..nasibaik mggu ni azhar sulaiman okla

orangorang said...

salam. mas, nk address rumah ko. nk send invitation card. SEGERA k

sms pun blh

Reflisia said...

yer la...since takder fara ni bosan jer kan

Elyn said...

last week nyer DJ mmg boring!! seb baik la this week azhar sulaiman.... segar sikit la, tak se skema dj aritu!!