.

.

Tuesday, November 10, 2009

Huge of Dream


cantiknyer bag ni...sangat suka la n teringin untuk miliki bag ni yang ORIGINAL..cantikan! harga from LV $1940.00. kalu converted to RM baper korang rasa? hehehhe buat masa skang ni aku rasa masih kurang perlu memilik bag yang berharga sebegini coz masih ader benda lain yang nak aku buat.

masa kat Sabah tue ader jumpa imitation but ntah gred aper pun tak tau la...tapi cantik juga. malangnyer Boss aku yang bli dulu tuk wife dier. so pecah la rahsia wife dier yang slalu pakai branded handbag ni..kikikiki..

melepas gak rasa tapi imitation jer pun..bebila pun boleh miliki tapi yang original tue bila la nak dapat!

3 comments:

mama tisya said...

kalo ORI nye sure ler mahal tp kalo duit byk bole la bli yg ORI..kita pn ada gk beg LV tp idak ler bli yg ORI tp bila pki org smua tgk sure depa ingt ORI...kekekekekek..janji ku puas ati even bkn bli yg ORI

e-caR NazRin aka ibuEiymann said...

Ref,
better beli yg ORIGINAL & AUTHENTIC.. jgn beli yg FAKE or IMITATION.. i wont support FAKE items..better beli NO-BRAND-ITEM.. instead of beli BRANDED-ITEM tapi FAKE/IMI..

according to my reading, brg2 FAKE nie kbyknnye kan made in china.. duit dr keuntungan jual Fake items neh akn disalurkn ke tabung p'guguran janin di china.. coz kt sana rakyat dh t'lalu rmai.. so, klu t'ngandung, krjn akn support p'guguran gune duit dr tabung nie lar..baik kite jgn subahat kan..

it doesnt matter gune NO-BRAND-ITEM pun kan..jz my 2 cents..

Reflisia said...

ecar,
oh yer ker..i tak penah tau pun pasal itu..thanks yer for ur info...sangat berguna. so far i takder la lagi branded handbag yang imitation. nasib baik u bgtau cepat.

mama tisya,
kekadang yang imitation pun macam ori kan!tapi kita takder lagi la handbag LV yang imitation atau yang ORI, tgk org pakai jer...