.

.

Wednesday, November 11, 2009

KINDERLAND Concert

Sabtu lepas aku ngan sang suami pg Temerloh, tgk concert anak buah aku. Comel giler tgk dorang dance..teringat masa aku zaman2 tadika dulu...tapi takder la macam ni sangat. Ala aku dulu mak abah aku anta tadika kemas jer so tadika camtue mana nak ader dancing2 camni..
setakat koir, nasyid dan melukis jer seingat aku..pastu graduated... Tadika skang ni dah lebih maju dari dulu.

neway fun sangat tgk dorang menari2 n gelagat bebudak atas stage ni...kalu kita nak buat show or bagi speech ker sure menggeletar satu badan takut n neves..tapi dorang Ya Ampun bukan main suka siap lari2 n lambai2 lagi parent dorang from stage!

















3 comments:

nasazfrog... said...

alorrr comelnya,, tak sabar nak hantar wani masuk tadika tapi thun dpn dia baru 4 tahun.. hehehehe...

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Tengah dok berangan.. Anak nanti camtu la kot... Cute!!! Hehehhe!!! ::.

Reflisia said...

nasazfrog, eh boleh la antar masuk tadika. my niece tue baru tiga tahaun n 5 tahun dah masuk tadika.

Mrs mondok, kita pun ngah dok berangan ni...moga2 anak2 kita pun comel camtue...hehehhehe