.

.

Tuesday, November 3, 2009

Kuar Dating?

entry ni nak citer 1st time aku dengar dari mulut suami ku ajak kuar dating after kawen ni. since kitaorg dah kawen ni banyak habiskan masa di rumah, rumah mother in law and di shopping complex jer..kekekekkek

so last weekend si sang suami tetiba cakap ditelinga ku..sayang, jom dating!hahahah lama tak dating kan! jom2..
mana nak pg?fikir punya fikir Putrajaya jer la..tgk gelagat org kat sana. FYI kat dataran putrajaya ni memang ramai org kalu memalam ni...tambah plak weekend ramai la berkelah la kat dataran tue, main badminton la, main drift car la (keter mainan k) macam2 activity ader..aku n hubby setakat jalan mengelilingi putrajaya sambil berpegangan tangan...wah ala2 bercinta sebelum kawen...( shy2 cat )

hahhahahhah...rasa terimbas masa muda2 dulu sebelum kawen. tapi cintaku pada sang suami bertambah mekar sehingga kini.. ayat novel habisss...i love him so much.

bersama mercu kebanggaan Malaysia

4 comments:

mama tisya said...

sesekali dating mmg best kn..nk2 si dia yg ajak...heheheheh

kita pn kdg2 ada kuar dating berdua gk tp bkn jauh pn, tgal tisya jp kt makmertua..hehehehe

a Y u said...

beshnye..hikhikhik..

Reflisia said...

itulah sesekali berdating2 ni best gak kan...sementara takder baby ni...

mama thieya said...

dengkinya.... huhuh.. baby thieya tak mo lepas mama ngan papa berdatim