.

.

Wednesday, November 25, 2009

Only 25 minutes!

Entry ni nak bgtau yang skang ni aku happy bangat. Sebabnyer aku sampai opis dalam masa 25 minit sahaja dan kebiasaannya 45 minit. Rumah aku ngan opis sebenarnya takder la jauh almost 10km camtue jer. Biasanya aku akan kuar umah dalam kul 7.15am. Walaupun umah dekat tapi still ader jammed coz ader 2 traffic ligth yang perlu aku tempuh. biasanya 1 traffic lite amik masa dalam 5 -10 min (bergantung kepada keadaan jalan dan bil kereta).

Al kisahnya hari ni aku bangun lewat. Kuar rumah pun dalam 7.31 am camtue. Mulanya ingatkan tak sempat sampai kul 8.00am kat opis. Dikisahkan sekarang musim cuti sekolah, maka keadaan jalan a bit lengang and aku dapat sampai ke opis 5 min before 8 o'clock. hehehehhe..terasa suka dan teruja plak coz dapat pertahankan punch card yang tak penah merah!=)

Sebab tue la aku terbitkan entry ni yang menunjukkan aku happy =). Oh, i just check my diary and today i have an appointment with a DOCTOR.


2 comments:

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Which doctor my dear??? *wink!!! *wink!!! ::.

Elyn said...

hamboi2.... jeles tul org keje dekat ngan umah ni!!