.

.

Wednesday, November 18, 2009

Wedding Invitation! A, B or C?

Aduhhh banyak tul wedding invitation tuk dec ni.. on my aniversary pun ramai yang book tuk wedding dier..macamana la aku nak pi honeymoon lagi kalu dah tarikh keramat tue kawan baik sendiri kawen..bukan kawan baik jer, opismate la, sepupu la...Waaaaaa...

Mana satu nak pilih ni?kalu satu tempat jer senang boleh pg semua majlis, ini tidak! cousin kawen kat Kedah, best friend kawen kat Kelantan, opismate kawen kat Putrajaya...mana mau pilih?

kalu tak pegi my cousin kawen, apa kata sedara nanti? kalu tak pg best friend kawen, kesian tau masa kita kawen n tunang dier datang Kedah plak tue n banyak tolong kiter. Dier sanggup bermalam kat kampungku itu..=(. Kalu tak pegi opismate kawen pun kesian juga coz agak rapat ngan kita kat opis n dier banyak tolong kiter juga! so camner??????

mana nak pilih ni? A=Cousin, B=Best Friend, C=Opismate?

Blurrrrrr............


5 comments:

Are'Ja_(",) said...

hehhee..baling dadu lar..buat undian ker..hehe

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Pilih D!!! Hehehe!!! ::.

QuEeN Of 2 Heroes said...

sama la kite...ngah fenin2 mane nak gi...tp akhirnya dpt gak jwpn,x dpt gi sume terus....hubby kene keje...huhuhu

Mea Myra said...

aunty!! ape2 pun 5th dec zara dah booking aunty awal2 haaa.. no reason!

-LaDy rAzOr- said...

sgt dlm dilemma kan???
aku pon pnh alami gak benda nie....
dan lg skali aku akajn alaminyer bln 12 nie nnti...
abg aku kawen kat perlis sama tarikh ngan manesa kawen!!!
camno nie!!!
huhuhuuuu.......
aku cadangkan ko gi la wedding cousin..sbb tu sedara...
yg bestfriend tu ko gi la belah lelaki...at least ko dtg gak, drpd x dtg lgsg! kan?????