.

.

Saturday, December 12, 2009

12.12.09 Happy Birthday Sang Suami

he is my soul

Tepat jer kul 12tghmalam, 12.12.09 aku lah org pertama yang wish Happy Birthday to my hubby.he so surprised when i kiss him so many time..(rasanyer banyak sangat kot pada kul 12am tue) hehehehhe...

Neway, semoga Allah panjangkan umo suamiku dan murahkan rezeki beliau dan sentiasa sayang aku sampai akhir hayat.

P/s: nampak gayanyer arini aku lah yang kene belanja dier(hukhukhuk)


4 comments:

Intan said...

Ehem ehem...kiss banyak...ekeke!

Apa pon Intan nak ucapkan "Happy Birthday" to ur hubby :)

Semoga byk kan lagi "kiss kiss" tu ye...ho ho ho!

Reflisia said...

thanks intan..on behalf of him..kiss banyak2 takper coz dah halal..hehehe

Elyn said...

happy belated besday to ur hubby!!! bape umuq nyer?? heheh

-LaDy rAzOr- said...

ckp kat bugs...
"Happy Belated Besday...."
ckp kat ko gak...
"Happy Belated Besday..."
Hanya Ingatan Tulus Ikhlas & kasih sayang sepenuhnya jek yang boleh aku bagi...
Yang lain aku tak mampu...
hukhukhuk....

~ 'drama'nyer aku!ekekeke...' ~

*wink*