.

.

Monday, December 21, 2009

Colourful Shawl

*toink....aku dah tambah koleksi shawl aku dengan pelbagai colour...ini yang latest aku beli lima helai shawl yang mempunyai 3 n 2 tone.so lovely colour n aku suka sangat. Finally dapat juga aku cari walaupun b4 this asek abis jer nak beli..skang dah dapat baru puas hati..Mari kita tgk shawl saya..


inilah salah satu yang telah dipakai






3 comments:

Elyn said...

i ske tgk org pakai shawl.... i'allah satu ari nnt kalo i pakai tudung i nk cari shawl!!

Intan said...

Comel je dia pakai tudung ;)

Reflisia said...

Elyn,
skang ni banyak tul shawl lawa2 tau

Intan,
thanks...so far Masz dah jinakkan diri dengan pakai tudung ke tempat kerja..InsyaAllah satu hari nanti pasti sepenuhnya bertudung