.

.

Monday, December 14, 2009

Hari berjimba bersama sang suami

last week 11.12.09 orang KL sibuk bekerja dan orang Selangor hooray bercuti, aku yang tinggal di Selangor n bekerja di KL ni pun cuti juga lah..alasan takut Sultan Selangor Murka..hhahaha padahal aku jeles dengan sang suami coz dier cuti..

erm pada mulanya ingat nak lepak umah jer, pastu kemas umah n buat apa yang patut, alih2 petang tue kitaorg ubah fikiran n keluar berjimba-jimba...hehehehhe
planning nak tgk wayang, oklah sambil tue dinner kat luar skali. Our destination, Mid Valley. Sampai jer sana kitaorg check ticket wayang dulu..pilih punya pilih decide tgk ZOMBIELAND.

After we bougth the ticket, we're had a dinner at Secret Recepies. erm ramai sangat la org. seat kitaorg pun tak berapa best sangat la. but we're enjoyed ourselve.

pas makan kitaorg jejalan tawaf mid Valley tue then tgk movie...huhu sebenarnya dalam kepala aku ni time tue ngah fikir suprise apa yang nak dibuat tuk sang suami ni....beday dier esoknyer 12.12.09.

sang suami dah berkerut dahi coz lambat sangat food nak sampai

aku yang kebosanan n lapar!

sang suami wif his meal

yang ni jer pun yang aku order but lama tul nak dapat makan!

1 comment:

Intan said...

Ha ha...nampak sgt muka uols berbua muka "stress" tak dapek makanan...ekeke :D

Bahaya ooo kalo makanan lbt spi nie coz leh jadi pembakar semangat utk "hangin" satu badan...wakaka!