.

.

Saturday, December 5, 2009

Jalan-jalan Riangkan Hati

last weekend aku ader melawat tempat menarik kat KL ni..kalu pelancong datang ke KL pasti akan datang tempat macam ni..aku yang rakyat tempatan pun jarang2 sekali pergi. memandangkan cuaca kurang baik last weekend, aku n in law decided pg Muzium Negara jer la untuk mengenali sejarah negara dan artifak yang terdapat dalam negara kita. Di samping memperkenalkan kepada generasi muda seperti anak2 buah aku ni.

si kenit yang sibuk nak capture


ni la family in law aku yang sempoi habis..selamba giler


2 comments:

angah iza said...

pandai si kecik tu tangkap gambar ek
anyway salam kenalan :)

Elyn said...

lame gile i tak lepak sini!!! ade kot 10 thn huhuhu.....

ni i kene tggu wafiq besar sket kot br pi tempat2 camni!!