.

.

Monday, December 7, 2009

Baby Zara's Birthday Party


Zara Iris Delisha n her hot Mom

Beday party baby Zara anak kepada my galfren Myra. partynyer buat kat umah mommy Myra kat Bandar Tun Hussien Onn. Erm aku n hubby n anak2 buah aku sampai dalam pukul 930pm but party dah start pun. Wow! sangat hapenning. sampai sang suami tanya ni beday party ker kenduri kawen? hahhahah..erm tak sangka plak kat sana aku jumpa blogger2 tegar seperti Intan a.k.a mommy Arissa and Step a.k.a Mommy Ryan.

Neway thanks to Myra coz sudi menjemput masz and my kids tuk ke Beday Party Baby Zara. n best sangat party Zara ni...mwahh n happy beday to little Zara.


with my nephew n nieces

with very hot moms.. =I aku jer takder baby lagi

with Mommy arissa

with Mommy Ryan ..winner of Hot Mommy of The Nite





8 comments:

mama tisya said...

siap bw ank buah g ye...sure sronok bdk2 kn...lawa bj masz..tkde rezeki kita nk jmpa kn

Reflisia said...

mama tisya,
masz takder baby lagi tue yang angkut anak buah tue..heheheh..bebudak tue semua moody coz takut ngan clown man tue..hahhahah..

masz pada mulanyer harap sangat erin ader kot2 bleh jumpa..ingat balik kata2 erin yang hubby tak kasi kuar memalam tue trus kecwa..huhuhu

Mea Myra said...

Darling, thanks for coming...
n thanks to ur nephew n nieces as well sbb they all dtg in fairy dress... huhuhu love them soooo much.. sgt comel okeh semuanya.. tp thousand apologies psl goodie bags, x sempat nk reserve kan untuk diorang. :(

Reflisia said...

myra,
ala takder menda la pasal goodies bag tue..yang penting perty yang hapenning

Intan said...

Cantek2 lah gambar dr kamera ur hubby...suke suke :)

Seronok dpt jumpa masz dan step mlm tu...masz g tak ahad nie?

Reflisia said...

intan,
ahad ni macam nak pg tapi kene tgk jadual naka buah dulu..kang tak bawak anak buah kang masz plak yang pg main ngan arissa..hhehehhe

intan copy la pict kita tue ganti pict yang blurr tue..=)

Anna said...

Hi selamat berkenalan. Welcome u to visit http://anagallery-suhanaoct.blogspot.com...Nice to meet u :)

Intan said...

Ok aper masz yg layan arissa...boleh ibu dia "santai" sikit...ekeke :D

Ok ok, nanti intan tukar gambor tu ;)