.

.

Thursday, December 17, 2009

Suami Isteri : Bosan


Ini lah kejernyer kalu 2 2 takder keje n boring lepak kat umah... apa lagi mula lah benda2 merepek yang kitaorg buat..hahahhaha..neway i love my life.


6 comments:

Elyn said...

hehe biase la tu... Kalo dh boring macam2 idea pelik keluar...

cik EPAL said...

hehehe..harap anda happy selalu :)

Intan said...

ha ha...teringat zaman "berdua" befora ada nya arissa...he he...mcm2 peel kami but I think time tu pon best jugak coz "free" nak buat apa pon, nak g mana2 takde nak pikir panjang...leh keluar lewat mlm tgk wayang semua :)

bila dah ada anak nanti...he he...lain lak keseronokan nya but byk limitation sikit lah...everything ada pro and cons nya!

Intan said...

ha ha...teringat zaman "berdua" befora ada nya arissa...he he...mcm2 peel kami but I think time tu pon best jugak coz "free" nak buat apa pon, nak g mana2 takde nak pikir panjang...leh keluar lewat mlm tgk wayang semua :)

bila dah ada anak nanti...he he...lain lak keseronokan nya but byk limitation sikit lah...everything ada pro and cons nya!

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: Happy 1st Anniversary ye... Sorry terlewat... Hehehe!!! ::.

Reflisia said...

elyn,biasalah kalu berdua ni..kalu bertiga lain pulak citernyer

cik epal,
thanks n hoping with happy ending.

Intan,
betul2 setuju intan, kalu berdua ni takder limit skit kalu nak buat paper pun.

Mrs Mondok,
thanks sangat k and miss ur writing la...mana pg ni tak muncul2 ni...