.

.

Monday, January 11, 2010

Nuffnang Invitation..OMG Paintball

lama weh tak main paintball. sebenarnya kemaruk gak, tapi takder masa bz ngan benda lain. when planning to arrange for this game, ader jer benda lain yang datang. tapi kali ni aku harap tidak lagi lah coz aku dapat main paintball secara percuma wehh kat SUNWAY EXTREME PARK..hehehhehe n malang nyer sang suami kerja.so aku pg sesorang nampaknyer.

sebenarnya alkisah aku dapat invitation from Nuffnang tuk ker Samsung Carnival Day. tak sangka beribu pernyertaan, aku antara yang dapat invitation ke sana. weeee..entry aku takder la best sangat aku rasa, tapi menarik kot..tak sangka n tak sabar nak tembak menembak ni..n aku nak bawa pallet PINK la hehhehe. so for others blogger yang dapat invitation ni kita jumpa kat sana k. =)




3 comments:

Intan said...

Waaa rajin nya dia..tup tup dapat invitation from nuffnang lak ye :)

Enjoyyyyysss kay!

Reflisia said...

intan,
mekasih..heheheh sajer jer suka2

lea said...

jumpe kat sane gak ;)
tp sye xtau main paintball la pulak..huhu!