.

.

Thursday, January 28, 2010

Tak Sedap Hati

Hari ni agak spoiled untuk aku. pepagi dah ader prob..erghh nasib baik boleh masuk opis. Biasalah kalu dah jumpa POLIS..sure ader jer kesalahan yang dier jumpa. tapi memang aku akui ader a bit salah yang aku lakukan. tapi kesalahan yang dilakukan bukan satu kesalahan pun. Bagi dorg kot aku salah, tapi bagi ku ia tak salah pun. so let's my heart cool 1st then baru aku bleh bekerja dengan baik..(mengeluh panjang bila urusan tak settle)

I wish everything will be settle by today...


1 comment:

Elyn said...

pak polisi buat apa??