.

.

Monday, January 11, 2010

Weee..Ice Cream MILO


Wuii pastinya malam tadi ramai jer yang melepak depan TV and tgk Anugerah Juara Lagu (AJL). aku lah antaranya. lepak sambil makan ais krim nestle MILO..sedar tak sedar abis aiskrim tue satu bekas. imagine, aku makan ais krim tue 3/4 dari bekas milo yang besar tue..fuhhh mana janjiku n nekad ku untuk kurus ni? =)

tapi takper, bak kata Myra, weekend jer kita makan weekdays kita tak makan..heheheh harap2 takder la effect sangat makan ais krim tue..

sebenarnya aku citer pasal AJL semalam. sebenarnya bagi aku lah kan sepanjang 24 tahun AJL acececece macam la sepanjang AJL tue aku tgk..maksud aku, sepanjang AJL 24tahun, aku rasa ni la kali pertama kot aku tgk AJL happening abis..

mana tak nyer semua persembahan ader prop, ader cerita tersendiri yang sangat menarik perhatian org nak tgk. yang paling aku suka bunkface..

Yuna juga not bad and her make up cantik sangat, when she's combined yellow n purple pink..sweet and stylo..

Macam biasa Faizal tahir memang beraksi dengan superbnya la tetiba di akhir persembahan keluar plak SHILA yang chummel tue..
Tapi yang paling best Faizal, Cheryl dan Ally..sangat best oke dorang nyer kelakar..I love u guys, HOST yang sangat bagus

paperpun tahniah to Aizat dengan kemenangan nyer menjulang Augerah Juara Lagu yang ke 24. Kita nantikan juara lagu yang ke suku abad (25) nanti


Senarai penuh pemenang Anugerah Juara Lagu ke 24 (AJL 24) 2010 =D

Juara Lagu (RM 35000) – Aizat – Pergi (Komposer/Penulis lirik: Pete Teo)

Naib Juara (RM 15000) – Yuna – Dan Sebenarnya (Komposer/Penulis lirik: Yuna, Paan, Efry, Adil)

Tempat Ketiga (RM 12000) – Faizal Tahir – Bencinta (Komposer : Audi Mok, Penulis lirik : Faizal Tahir)

Persembahan Terbaik (RM 10000) – Aizat – Kau Aku

Vokal Terbaik (RM 10000) – Black -Aku Rindu Sayang Kamu (Komposer/Penulis lirik: Yuzai)



3 comments:

Farra Dhelina said...

fra tgok ajl berteman kan prosperity bege!! hihi..layan habisss..

mama thieya said...

tak sangka aizat jadi juara.. bet ngan hubby yg bunkface jadi juara.. aper2 hal pun memang best .. lain dari ajl sebelum ni

Reflisia said...

farra,
wah lagi meriah..prosperity

Mama thieya,
tapi bunkface best kan?