.

.

Monday, January 11, 2010

Weekend at Home Part 2

Ni sambung entry semalam..setelah penat mengemas rumah aku n sang suami berehat seketika sambil minum petang n layan Ali Setan. Dalam pada masa yang sama memikirkan style deco untuk ruang tamu rumah kami. selepas minum aku n sang suami malabuhkan punggung ke atas sofa yang mengadap TV. 'sayang kita berehat sekejap yer'...

memang kami berehat..rupanyer pabila mata ku terbuka dah pukul 6.30 ptg. hahahha. aku n sang suami bukan duduk jer atas sofa tue tetapi tertido skali. punya la penat membersihkan satu rumah yang agak besar tue. huh! nampaknyer mission minggu ni nak deco living hall n bedroom tak tercapai = MISSION FAILED

aduhhai..sambung la mission ni next weekend pulak..harap2 kali ni penuh dengan idea yang menarik serta semangat juang yang jitu. =)

No comments: