.

.

Tuesday, February 2, 2010

Chocolate Sale at Beryl's

Lunch time! hehehhe arini nyer lunch aku n my cliq shopping choc kat Beryl's factory. Mentang lah opis dekat ngan kilang chocolate..apa lagi shopping la..

1 of ma cliq ni beli choc tuk wedding dier so aku ni antara peneman je lah. sambil menyelam minum air. so aku amik kesempatan rembat 3 kotak choc dengan harga sale nyer RM 11. banyak juga la choc2 yang murah2 tapi aku tak bekenan sangat lagipun kang kalu beli bebanyak tapi tak sesuai plak ngan tekak ni tak best juga..

kalu sedap nanti boleh datang lagi...

3 pcs =RM11


BERYL'S CHOCOLATE SALE

Venue : BERYL's FACTORY
Date : 29th JAN til 12th FEB 2010





4 comments:

deena awanis said...

sedapnye chocs..

Mr & Mrs MonDoK said...

.:: HOWYEHHHHH!!! Mau pegi jugak la... Hari-hari lalu jek... Tak tau pon ada sale kat Beryls!!! ::.

Aleyn said...

Tak pernah lak rasa coklat ni...biasa beli cadbury jer...bleh try lah lepas ni

Echa said...

sedapnya... jauh nye la nak serbu ke beryls ni... tengok ajela nampaknya..