.

.

Tuesday, February 9, 2010

Dah lama tak update!

Rasa macam dah lama tak update blog ni kan! dah almost 1 week kot? bukan per selepas last week updated masih banyak cerita ceriti yang nak aku memorikan dalam blog ni tapi masa tak mengizinkan (workload). kebetulan pula skang ni opis aku dah block kan semua laman sosial dan blog ni pun antaranya kene block juga. aku hanya mampu buka n baca jer write up org lain, kalu ader image or gambar yang ditunjukkan aku memang tak dapat tgk kat opis ni. terpakasa online kat umah la. kalu aku update blog pun gambar still tak bleh nak upload.

so, aku decided tuk tumpukan perhatian pada kerja sepenuhnya walaupun ia akan buat aku hangin satu badan.. i have no choice! =)

tapi bila balik umah, bz ngan umah, sang suami dan masa untuk relax sepenuhnya n malas sangat nak online memalam ni. unless ader perkara penting yang aku kene online juga maka baru lah aku mengadap blog ni n menjenguk blog2 org lain.

InsyaAllah aku akan mememorikan kisah hidup ku dalam blog aku ni later. terlalu banyak perkara aku tak nak hilang dari ingatan ku, dan blog ini lah sebagai medium back up ingatan ku..

2 comments:

iedaLUVsham said...

yuhuu :) patut la dh lama senyapp jer, tapi mesti byk benda nak story kan :)

Elyn said...

owhh no wonder la mendiam kan diri!!