.

.

Sunday, February 21, 2010

Honeymoon Checklist

dah lama tak bercuti kecuali latest balik Kg.

InsyaAllah we will fly to Bandung next week for 5 days and 4 nite..Weeehhoooo. seronoknyer dapat pg vacation ni. almaklumlah last year time cuti banyak tak berpeluang nak bercuti coz sang suami kene kejer. so skang lah baru dapat gunakan hadiah anniversary ni.

so our next honeymoon is to Bandung, Indonesia.

Honeymoon Checklist:

1. Fligth Ticket ~ checked
2. Passport ~ checked
3. Hotel ~ checked
4. Transport and tour guide ~ checked
5. Money exchange ~ checked
6. Lugage ~ under progress
7. Approval to oversea ~ approved by Big Boss (yeay dah approved)
8. ?
9. ?
10. ?

Alhamdulillah semua yang penting dah settle. now fikirkan lagi apa yang perlu lagi. semoga perjalanan kami pergi dan balik dengan selamat. amin

5 comments:

deena awanis said...

tukar duit banyak2 ye..
boley shopping sakan nnt..
happy honeymoon!!

mama tisya said...

happy honeymoon...nanti amik gmbr byk2......ingt nk p gk nanti kalo ada rezeki...tk sbr nk dgr story bandung

Reflisia said...

deena,

tukar pun tak banyak..taknak la membazir sangat..hehehehhe setakat yang mampu jer

mama tisya,
insyaAllah..picha sudah pasti akan di ambil..nanti balik dari bandung mas citer k..heheheh
nanti mama tisya pun boleh pg..coz rasanya kat sana takder la mahal sangat kot..

Elyn said...

happy hanimun!!! jeles wei tgk org pi bjln ni.... i boring dh lama tak berjln2.... sob sob

Farra Dhelina said...

best nya..happy honeymoon babe.. semoga dpt news yg menggumbira kan!! ;)

amik gmbr byk2 tau ;p