.

.

Wednesday, February 10, 2010

Wishlist Sang Suami 2010

darling, ready to go

Aku sangat tidak sangka rupa-rupanya sang suami ader wishlist tersendiri. kusangka kan aku jer ader wishlist tuk tahun ni..hahahhaha

So last couple of saturday aku n sang suami merayap lah mencari item in his wishlist. Sampai ke Rawang kitaorg pg nak cari barang yang bakal dibelinya tuk tahun 2010. Sampai la satu kedai ni.. Erm harga nya boleh nego sampai seperti kami mampu dan deals..tapi stock masih takder kat kedai. so kene tunggu sampai stock ader. so maybe akam amik masa dalam 1 hingga 2 minggu baru dapat barang tue.

Sang suami dah tak sabar tuk milikinya. sepanjang perjalanan balik ke rumah sang suami asyik berangan-anga jer tuk milikinya. InsyaAllah ader rezeki ader la tue..

Hish aku nyer wishlist apa pulak?


singgah lunch kat KFC




No comments: