.

.

Tuesday, March 2, 2010

Bandung Trip ; Airport LCCT Kuala Lumpur

Hati berbunga2 bila dapat pergi honeymoon ke tempat yang tak pernah pergi ni. Perasaan suka bercampur aduk dengan perasaan takut pun ader coz tempat org kan! Di dalam hatiku mendoakan semoga perjalanan ku ini selamat and enjoy the vacation.

Fuhh setiba di airport tgk kat check in board, Fligth ke Bandung delay around 1 & 1/2 hour. lama tue. So aku n sang suami decided lepak kat McDonald dulu la. lepak2 kat situ tetiba aku ternampak seseorg yang aku kenal dan terpisah semasa aku di TINGKATAN 3 dulu. masih segar dalam ingatanku akan namanyer ZURAIDA a.k.a EIDA. Alhamdulillah jodoh kami berjumpa semula di airport coz fligth dier nak ke Sabah juga delayed. Eida dah ader seorang anak and paling tak sangka dier pun bekerja di Putrajaya. InsyaAllah nanti ader rezeki kita jumpa lagi yea..

Fligth aku berlepas dari Malaysia dalam pukul 5.15 ptg dan tiba di Bandung dalam pukul 7.15 malam waktu Malaysia and waktu bandung pukul 6.15ptg.

She is Zuraida

sang suami n his friend








3 comments:

Elyn said...

i nmpk bag merah yg cantik heheheh

Evi LoLyta said...

salam ziarah. nice trip.

Firdrai said...

alamak u..malu la i..tetiba glemer dlm blog u..lama dah xjumpa kan..masz makin cun.. :)